Ons verhaal

Herinneringen en dromen over reizen en vakanties. Terugdenken aan mooie momenten op festivals, met familie of vrienden op een terras, dichtbij of in een vreemde stad. Een geboorte, een huwelijk, een nieuw huis. Samen wielrennen in de bergen of trainen voor een marathon. Al deze momenten hebben hun eigen coordinaten op de wereldkaart.

Wij zochten naar een manier hoe we jouw unieke momenten kunnen weergeven op een shirt zodat jij je beste herinnering of droom altijd bij je kan dragen en met anderen kan delen. Zo ontwikkelden wij in het voorjaar van 2021 Districtshirt.

Met Districtshirt. maak je snel en gemakkelijk een uniek shirt met de exacte locatie van je herinnering of droom. Onze designer tool geeft je de mogelijkheid om de kaarten aan te passen aan je eigen smaak. Dit maakt je shirt niet alleen mooi maar ook persoonlijk.

De kaarten die wij gebruiken zijn gebaseerd op open software. Daarom willen we de makers graag bedanken voor hun geweldige software: OpenStreetMapStamen Design en Leaflet.

Wij werken met een fabrikant die onze kleding op een eerlijke manier maken. Onze kleding is gemaakt van organisch katoen en/of recycled polyester. Al onze kleding voldoen aan de Peta Approved VEGANFairWear en Organic Cotton standaards. Onze kleding wordt enkel ‘on demand ‘ geprint in Nederland, op deze manier hoeven wij geen voorraad aan te houden. Dit voorkomt dat er onverkochte producten overblijven.

Zo doen wij er alles aan om jou je Districtshirt. met trots te laten dragen.

Winkelmand